Algemene voorwaarden

1. Identiteit van de verkoper


Illemise

Ilke Cauberghs 

Groenhoef 38 te 3270 Scherpenheuvel, België

e-mail: ilke@illemise.be

BTW-nummer: BE0652688650

rekeningnummer: BE89 7360 7051 1485


2. Toepassing en voorwaarden


a. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van ons (webshop) aan de consument.

b. Voorlopig levert illemise enkel binnen België en naar Nederland.

c. Om bij ons te kunnen bestellen, moet je 18 jaar oud zijn. Indien je geen 18 bent, kan je aan je ouders vragen om een bestelling te plaatsen. Wanneer we merken dat een minderjarige een bestelling heeft geplaatst, kunnen we die ten allen tijde weigeren.3. Aanbod en bestelling


a. De producten die aangeboden worden, zijn zo waarheidsgetrouw mogelijk weergegeven. 

b. Illemise behoudt zich het recht voor om de bestelling ten allen tijde te kunnen annuleren, om welke reden dan ook. In dat geval zal de koper op de hoogte worden gebracht en het aankoopbedrag worden teruggestort.

c. Je bestelling is pas volledig van zodra je van ons een bevestiging krijgt en van zodra de betaling is uitgevoerd. 

d. Bij een laattijdige betaling kan illemise de overeenkomst ontbinden.


4. Herroepingsrecht

Is een artikel niet zoals je het verwacht? Dan kan je binnen de 10 dagen na het plaatsen van je bestelling (je afgiftebewijs van BPost geldt als bewijsje) het product ongebruikt, in zijn oorspronkelijke staat en oorspronkelijke verpakking, op eigen kosten naar ons terugzenden. De items moeten ongedragen, ongewassen, ongeparfumeerd en onbeschadigd zijn. Merkkaartjes moeten nog bevestigd zijn aan het stuk. Items en producten met make-up of andere vlekken kunnen wij niet meer aanvaarden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketjes die verloren gaan tijdens het verzendproces. Wanneer wij jouw terugzending ontvangen en wanneer deze voldoet aan onze voorwaarden (zie FAQ), zullen wij het bedrag van het product terug storten op de rekening waarmee je de bestelling hebt geplaatst.

Een artikel gekocht in de sale, solden of soldenperiode, of tijdens de koppelverkoop, kan niet geruild of geretourneerd worden. Stuur je een item terug wat niet kan geretourneerd worden omdat het niet aan de voorwaarden voldoet, storten wij ook geen geld terug.

Heb je recht op gratis verzending, maar kom je door je retour onder het bedrag van €75 aankoop (wat je het recht gaf op gratis verzending), rekenen we de verzendkosten aan, deze worden van je tegoed afgehouden.


5. De prijs


De prijzen op onze website zijn inclusief BTW. Je weet dus duidelijk wat een product je kost. Bovenop de productprijs rekenen we nog verzendkosten aan.


6. Betaling


Je kan enkel betalen via het betalingsproces van de website. Overschrijvingen/andere betaalmethoden dan aangegeven zijn momenteel niet mogelijk.7. Conformiteit en garantie


Al onze artikelen zijn conform aan je bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen van het product. 8. Levering 


a. Alle goederen worden geleverd op het door jou bij bestelling opgegeven adres. Illemise kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld bij het foutief ingeven van het leverings- en/of facturatieadres door de klant.


b. Wanneer de bestelling geplaatst en betaald wordt voor 16u, wordt deze indien mogelijk de volgende werkdag verzonden met BPost of PostNL.  Illemise kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen bij Bpost of PostNL. Wanneer echter door onvoorziene omstandigheden de verzending de volgende werkdag niet kan gebeuren, wordt deze de dag daarna verzonden. Illemise behoudt zich het recht voor om de verzendingstermijn aan te passen, indien dit van toepassing is wordt dit gecommuniceerd op de website.


9. Overmacht


a. In geval van overmacht is illemise niet gehouden de verplichtingen na te komen.  Ofwel kunnen we onze verplichtingen opschorten voor de duur van de overmacht, ofwel kunnen we de overeenkomst definitief ontbinden.

b. Onder overmacht verstaan we elke omstandigheid buiten onze wil en buiten onze controle die de het nakomen van onze verplichtingen geheel of gedeeltelijk verhindert.  Enkele voorbeelden van onvermacht zijn: stakingen, brand, diefstal, storingen, storingen in het webshopsysteem, niet tijdige leveringen van de toeleverancier en andere betrokken derden,...


10. Intellectuele eigendom


Onze website, ons logo, onze naam, teksten, en foto's en de communicatie zijn onze (of van de betrokken partners) intellectuele eigendom en mogen bijgevolg niet gebruikt worden zonder uitdrukkelijke toestemming van onze kant.


11. Klachten


Bij klachten betreffende onze producten/diensten kan je ons contacteren via ilke@illemise.be.  12. Sale


Een artikel gekocht in de sale, solden, tijdens de soldenperiode of tijdens de koppelverkoop, kan niet geretourneerd of geruild worden.

6b908a2c1e84c2bac163071fe3411649
d8d389706349cef50101cf593c69cfa5